Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 брутални истини за жените от зодия Телец

04 август 2021, 10:45 часа

Нека видим какви брутални истини крият дамите от зодия Телец.

1. Няма да спрем да спорим, докато не разберете позицията ни.

С приятеля ми се караме за всичко и нищо. Нашите караници са толкова глупави - като това какъв сладолед да вземем като излизаме на разходка, до това дали смятаме, че видеоклипът в YouTube, който гледаме, е сексистки или не. Но независимо от борбата, Телецът винаги иска да се разбере неговата гледна точка и наистина не ни интересува дали сме прави или грешим.

Не се гордеем особено с тази черта, защото ни кара да се чувстваме виновни, че сме толкова упорити, но за да бъдем честни, обикновено не сме тези, които започват спора!

2. Ревнуваме лесно.

Телец често се оказва, че си мисли: "Ами ако приятелят ми намери някой по-добър?" Освен това съм професионалист в това да ревнувам от случайни момичета, които никога не съм срещала! Срещата с приятелите на нашия тип и опознаването им помага на Телеца да се отърве от тези чувства на притежание и ревност.

3. Не изпускаме нервите си, но когато го направим, това е лошо.

Да, Телците са търпеливи, но в онези редки случаи, когато всъщност си загубим нервите, ние приличаме на ураган, който няма да се откаже докато не ви помете. И ще бъдем сигурни, че няма да го забравите.

4. Ние сме яростно независими.

Като Телец, ние предпочитаме да правим нещата сами и според нашите собствени правила и графици. Моето гадже, от друга страна, е толкова спонтанно, че просто няма на къде.  Въпреки че има моменти, когато намирам жестовете му за сладки и романтични, част от мен се дразни от прекъсванията в моите планове. Къде да вмъкна „спонтанна среща“ между „завърши статия от 1500 думи“ и „Филмов маратон с мама“? Тази черта означава също, че ако Телецът има проблем, ние предпочитаме да го решим сами ... без вашата помощ.

5. Лоялни сме до смърт

Важен аспект във всяка връзка е вярата и доверието и ако Телецът реши да ви се довери, това означава, че определено сте го спечелили. Ние ще останем верни на вас при връзки от дълги разстояния. А ако предадете нашето доверие? Ще имате късмет, ако някога говорим отново с вас. В края на краищата ние прощаваме, но никога не забравяме.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес