Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, които задушават половинката си, но не само

28 август 2021, 09:45 часа

Тези зодии са много влюбчиви и не се усещат, когато задушават половинката си. Те искат да знаят какво прави партньорът им във всяка една секунда и не спират да го търсят по телефона. Представителите на тези 4 знака съсредоточават цялото си внимание върху половинката си. Вижте дали вашата зодия попада в тази графа:

Риби

Техните изисквания и принципи относно връзките водят до силно привързване към избраника. В стремежа си да го задържат, Рибите постоянно звънят и пишат на половинката си, отдават й цялата си енергия и любов. Доверяват се на партньора си на сто процента и споделят всяка своя идея и мечта, колкото и странна и нереалистична да е тя. Освен че през цялото време контактуват с любимия човек, те очакват и бързи отговори от тяхна страна.

Близнаци

Това е много социална и общителна зодия. Обичат да контактуват с познати и непознати. Но най-много внимание обръщат на половинката си. Постоянно поддържат разговора жив с всякакви щури идеи и шеги. Търсят какви ли не теми само за да задържат вниманието на другия върху себе си. Не обичат да изпускат моменти от ежедневието на партньора си и чрез позвънявания и съобщения разбират всичко, което ги интересува. А най-интересното е, че Близнаците не са зодия, която се впуска лесно в сериозни отношения, но въпреки това желае постоянен допир с другия.

Рак

Раците обичат вниманието да е насочено към тях, затова постоянно занимават партньора си с всякакви хрумвания и искат да се уверят, че половинката им не обръща внимание на някого друг. Заради егоистичната си същност прекарват цялото си време на телефона, комуникирайки с любимия. Но от друга страна, са мили и романтични. Изпращат любовни послания, забавни снимки, вицове – само за да зарадват другия. Постоянно желаят близост и се стремят да ощастливят спътника си. Въпреки непрестанната комуникация, начинът, по който я осъществяват Раците, не я прави досадна и отблъскваща, а дори и в някои случаи помага на правилното развитие на отношенията и сплотява.

Лъв

Егоистични и самовлюбени, Лъвовете винаги искат да са в центъра на нещата. Но за да постигнат това, трябва да положат усилия и да дадат своя принос. Затова не се отделят от половинката си – дори и далеч един от друг, те намират начин чрез съобщения, телефонни разговори, селфита и т.н. Не се съобразяват със заетостта на другия, искат цялото му внимание за себе си. Споделят своето ежедневие и очакват същото от партньора си. Желаят постоянно да чувстват любовта. По този начин Лъвовете показват чувствата си и това, че ви имат доверие.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес