Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще имат много късмет в любовта през юни

31 май 2021, 23:20 часа

Юни месец е на прага си, липите започват да цъфтят, светулките греят в тъмната нощ... Романтика витае навсякъде около нас, мирише на любов...

Ето кои са 4-те зодии, които ще имат късмета да срещнат нова любов или дори да пофлиртуват неангажиращо през прекрасния месец юни:

Овен

През юни повече от всякога ще искате да флиртувате, Овни. Ще се радвате на вниманието на противоположния пол, а ако сте във връзка, внимавайте да не предизвикате ревността на партньора. Необвързаните представители на зодията определено нямо да скучаят - пред вас се разкриват нови хоризонти, гребете с пълни шепи от живота.

Рак

Вълнуващ месец юни очаква Раците. Ще се радвате на вниманието на противоположния пол, особено дамите, което значително ще повиши самочувствието им. Въпреки това бъдете внимателни и не се намесвайте във взаимоотношения с обвързани партньори. Звездите ще ви дадат шанс да срещнете партньор, който да е готов за сериозни взаимоотношения, бъдете търпеливи, не пришпорвайте бащата. 

Дева 

В първия летен месец ще ви се иска да флиртувате, да си почивате повече. Някои от вас ще направят промени във външността, което ще допринесе за любовния им успех. През юни е по-вероятно да имате романтично запознанство и няколко мимолетни романса. Слушайте сърцето си, то ще ви подскаже какво да правите.

Телец

През първия летен месец ще мечтаете за най-доброто в любовта, особено ако нямате сериозна връзка. За много от вас чакането ще свърши и ще имат шанс да срещнат нова любов. Бъдете внимателни с онлайн запознанствата, възможни са измами. Ако имате сериозна връзка, то бъдете по-инициативни в любовта, а не чакайте внимание и грижи само от любимия човек. Някой Телци ще подновят стара любовна връзка. 

Мирела Данева
Мирела Данева Отговорен редактор
Новините днес