Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те най-ревниви зодии

24 януари 2018, 12:03 часа

Ревността е един от основните убийци на любовта. Ревността показва съмнение в собствената си стойност и недоверие в чувствата на партньора, нещо, което никога не води след себе си щастлив край. Когато един човек ревнува, той мъчи както себе си, потънал в съмнения и страхове, така и партньора си, който често не е направил нищо лошо. А най-големият проблем идва когато двамата партньори имат съвсем различно виждане по въпроса за това кое е приемливо и кое не. В тези моменти ревността е дори болезнена и може да има страшен ефект не само върху отношенията между двама души, но и върху психиката на даден човек. И ревността не зависи от пола. Има страшно ревниви хора по-света както мъже така и жени. Оказва се, че и зодията оказва влияние върху това до колко ревнив е един човек. Вижте кои зодии са податливи и следят внимателно половинките си.

Телец

Челната позиция оглавява ревнивия Телец. Мъжете под този зодиакален знак са изключително ревниви по природа. Този тип хора са способни да стигнат до крайности от ревност. Заложено в тях е при подобно състояние на ревност да не питат и слушат обяснения, а директно да прекратят връзката. Жените са малко по-умерени, но и при тях важи почти същата практика.

Овен

Овена също спада към групата на ревнивите. Много често той също стига до болезнени състояния от ревност. При подобни моменти и изблици на ревност, представителите на зодия Овен започват да се държат агресивно. Освен, че са трудни характери и чувствата им са много объркани. Те искат да са център на света, а когато усетят, че не са, става страшно.

Лъв

Представителите на зодия лъв обичат свободата, но в никакъв случай не биха я предоставили на партньорите си. Много често мъжа Лъв приема партньорката си за своя собственост. Независимо дали е само с нея или не, задължително е тя да му бъде вярна. Жените Лъв са наистина страшни, когато ревнуват.

Дева

Девите също са много ревниви, но те не го показват. Те веднага започват да разследват ситуацията и няма да кажат нищо докато не се убедят с очите си. Ако се усъмнят дори и за момент, бъдете сигурни, че ще следват всяка ваша стъпка. Когато узнаят всичко,чак тогава ще ви признаят.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес