Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те грешки, които правим, докато украсяваме дома за коледа

13 декември 2021, 12:05 часа

1. Разчитате само на купената коледна украса

Никой не е против гирляндите, лампичките и топките, но ефекта ще е много по-уютен и добър, ако добавите нещо и от себе си или дори нещо натурално: Някоя шишарка или елхови клонки.

Постна содена пита за коледната трапеза

2. Придържате се само към червено и зелено

Това са любимите коледни цветове определено, но можете да добавите и много други и пак да изглежда коледно и празнично. Сребристо и златисто, както и много синьо, бяло, дори и лилаво.

3. Украсявате по учебник

Не е нужно всичко да изглежда така, както по филимите или празничните украси в интернет. Можете да проявите колкото искате креативност и да смените местата както на различната украса, така и вида им и материалите, от които са направени.

Какво всички пропускат да сложат на коледната трапеза и как да я подредим за пример?

4. Забравяте за коледните аромати

Един уютен и красив дом, винаги е придружен с много топли аромати. Те се запечатват в съзнанието най-много и винаги аромата остава хубав спомен, който в друг момент ще ни връща към хубавата коледа. Можете да печете курабии и сладкиши, но ако това не ви е по-вкуса, винаги можете да използвате ароматизиращи пръчици или свещи, с аромат на канела и бисквитки. Портокалите, мандарините и боровите иглички, са класика в ароматизирането по коледа.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес