Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 признака, че вече си омръзнала на своя партньор

14 юли 2023, 22:00 часа

Опитваш се усилено да разгадаеш неговото поведение, търсейки скрити намеци и отговори във всяко действие и непроизнесена дума. Имаме неколко указания, които биха могли да ти помогнат да разбереш дали си му омръзнала или не.

1. Избягва общуването

Апатичният отговор е първият сигнал, който би трябвало да те алармира. Повече не изживява твоите разкази със страст и вълнение. Разговорите между вас, които някога бяха сблъсък на идеи, сега са се превърнали в тези, които приличат на двустранен монолог. Неговите отговори са кратки и неангажиращи, сякаш го притискат невидими сили да продължи общуването.

Как да поставите основите на трайна любовна връзка с вашия партньор?

2. Замисля се за бъдещето без теб

Далновидният прозорец на света му изведнъж е без твоето отражение. Плановете му за бъдещето не те включват или ако го правят, ти си само преходен герой в разказа му. Това е сигнал, че неочаквано вашите пътеки се разделят и ти не си в сферата на неговите дългосрочни намерения.

3. Прекъсва интимността

Сензорната бариера между вас става все по-силна. Вече не търси твоето докосване и избягва твоите опити за близост. 

Няколко признака, че вашата връзка ще има УСПЕХ

4. Често се кара с теб

Всяко малко нещо става причина за голям конфликт. Отсега най-малкото различие в мненията води до големи спорове. Сякаш той търси причини да се раздели с теб, или поне, така си мислиш. Това е кристален знак, че нещата се променят и вече не се чувстваш уютно във връзката си.

Въпреки всичко това не бързай да правиш заключения. Всяка връзка преминава през периоди на промяна и стрес. Най-важното е да общуваш открито с партньора си и да се опитате заедно да намерите начин да преодолеете тези препятствия. Въпреки трудностите, има светлина в края на тунела, ако сте готови да продължите да се борите за връзката си.

 

Мария Борисова
Мария Борисова Отговорен редактор
Новините днес