Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 двойки по зодия, които никога няма да се разбират помежду си

30 януари 2022, 09:35 часа

Романите между представители на тези знаци винаги са придружени от кавги и недоразумения.

Кои 4 двойки по зодия, никога няма да се разбират помежду си

Не всички зодии могат да съжителстват мирно помежду си. Астролозите са посочили двойки, чиято романтична връзка трудно може да се нарече успешна поради несъвместимостта им, според хороскопа.

Лъв и Раци

Колкото и противоположностите да се привличат, такава разлика в характера няма да позволи на представителите на тези знаци да останат заедно дълго време. Импулсивните и енергични Лъвове бързо ще се отегчат до лирически настроените Раци. Така, самите Раци постоянно ще изпитват стрес и трудно ще устоят на емоционалните на Лъва. Те ще защитават правото си на спокойна домашна вечер вместо на шумно парти.

Козирог и Водолей

Обща черта на тези зодии е непоколебимата им воля и постоянство. И така, точно това може да предизвика раздор в двойката: нито единият, нито другият няма да направят отстъпки по време на конфликта. Козирозите и Водолеите рядко успяват да намерят компромисен изход от ситуацията, а това само провокира нови кавги и води до неизбежен разрив.

Дева и Близнаци

Не е лесно за Девите да бъдат практични и здраво стъпили на земята, за да разберат мечтателните Близнаци, които винаги летят в облаците. Тези зодии имат твърде различни възгледи за живота, различен подход към решаването на проблемите и различни приоритети. Те, успяват да намерят златната среда, когато общуват помежду си с голяма трудност.

Везни и Телец

На пръв поглед тази двойка може да се нарече идеална – и двата знака имат способността буквално да се отдават на избраника си. Те са в състояние да бъдат толкова потопени в чувствата и възгледите на своята страст, че могат буквално да прочетат мислите на любимия си. Всичко, обаче не е толкова гладко, колкото бихме искали. Непримиримото желание на Везните и невероятният инат на Телец, могат да доведат до пукнатина във връзката.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес