Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии с екстрасенски способности

14 ноември 2020, 06:45 часа

 Астролозите вярват, че някои хора притежават по-сттранни и нетрадиционни способности. Ако погледнем към зодиака, някои хора определено са по-надарени. 

Рак

Хората, родени под знака на Рак, могат да четат всякаква информация. Те усещат опасност, предвиждат проблеми и откриват болести у хора на ранен етап. Раците са добри в анализирането на събития и изграждането на логически вериги. 

Дева

Девите, подобно на шахматистите, могат да видят всичко с много ходове напред. Те са добре преплетени с енергията на другите и усещат измама. Тук и естествената интуиция помага. Девите филтрират информацията и са в състояние да интерпретират събития. Ако имдадете тесте карти Таро, бъдете сигурни, че ще се справят отлично!

Риби

Представителите на зодия Риби усещат кой от хората има нужда от помощ и сякаш несъзнателно се стремят да помогнат. Тези хора могат да настроят човека по правилния начин само с една дума. Рибите често имат видения, странни пророчески сънища и искат да бъдат изслушани. Важни са и съветите в областта на любовта. 

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес