Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те най-похотливи ЗОДИИ, които нямат граници в леглото

10 април 2017, 11:49 часа

Всеки има своята секси похотлива страна, която не показва пред обществото. Но озовете ли се в леглото им, разкривате най-разкрепостените части от съзнанието им. Вижте 3-те зодии, които успяват да прикрият страстните си намерения, но оставят дълги спомени след изживяването с тях.

 

Телец

Изненадват със своята ексцентричност в леглото. Обичат еротичните играчки и добре знаят как и къде да ги използват. Често партньорите им трудно се справят с извратения им характер. Използват латексови ръкавици, силиконови ластици, различни стимулатори за всестранна употреба. Фетишът им е насочен към постоянно експериментиране с допълнителни средства за удоволствие. Интимните части никога не са достатъчни за тях. Ако някои намират забавлението им за отвратително, то самите те изгарят от желание да го правят точно по този начин.

 

Близнаци

Любители на мръсните приказки. Освен че, обичат разнообразието и постоянното вкарване на нови пози под завивките, харесват и да говорят за това. Спокойно могат да работят в фирма за горещи телефони. Възбуждат се от мръсните секси приказки и знаят, че влияят стимулиращо и на партньора им. Понякога успяват да шокират сексуалния си партньор с думите, които изричат в момент на екстаз и удоволствие. Могат да дават насоки и да обясняват как усещат тялото си в момента.

 

Скорпион

Тези представители обичат да изненадват и да шокират със сексуалните си умения. Падат си по слепия контакт – завръзват очите на партньора си и го оставят да тръпне в очакване за следващата им стъпка. Ледът е един елемент от арсенала им. Най-важното за тях в леглото е любовната игра, в която са експерти. Тяхното удоволствие не е на първо място. Харесва им да оставят добро впечатление с уменията си, така че се стараят максимално да задоволят партньора си.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес