Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 сигурни начина да увеличите обема на устните си без инжекции

27 юли 2022, 19:14 часа

Известна козметичка разказа за тайните за увеличаване на обема на устните, които са достъпни за всички и не изискват никакви финансови инвестиции и рискове за здравето

Питайте предците

Всичко ново е предимно добре забравено старо. Козметичката Анна Турелкон е съгласна с това твърдение. Тя споделя три тайни начина за увеличаване на обема на устните. В същото време никой от тях не изисква големи финансови разходи или специални усилия за намиране на правилните съставки.

На практика нашите баби са знаели всички тези методи. С изобретяването на козметиката и развитието на салонните процедури обаче те биват постепенно забравени. За повечето жени тези домашни процедури ще бъдат чудесна алтернатива на скъпите инжекции в салоните за красота, твърди Турелкон.

Знаете ли от какво се прави червилото?

Ако обемът е всичко

Ето три от най-ефективните начини за плътни и съблазнителни устни.

● Масаж за уголемяване на устните. Прави се по-лесно от всякога и най-важното е, че можете да повтаряте процедурата поне веднъж на ден. Няма да има вреда. С чиста и суха четка за зъби със средна твърдост нежно масажирайте устните си, докато усетите лека пулсация и топлина в тях. След процедурата намажете устните с хигиеничен балсам. Такъв масаж е полезен с това, че подобрява кръвоснабдяването на устните. Така с течение на времето те ще изглеждат по-пълни и по-ярки без допълнителни усилия.

Как да открием правилния цвят червило?

● Люта чушка. Подходящ само за тези, които са готови да направят жертви в името на красотата. Смелете една лютива червена чушка със семена, след което я залейте с вряла вода. Оставете състава да изстине и след това можете внимателно да намажете устните си с водата. Обемът ще се появи веднага, но е добре да се има предвид фактът, че устните ще ви сърбят много.

● Джинджифилова маска. Можете да използвате и пресен джинджифил за уголемяване на устните. За да направите това, трябва да сдъвчете малко от корена, след това да нанесете получената върху устните и да ги разтъркате енергично. След 2-3 минути кашата от джинджифил може да се изхвърли и устните да се намажат с овлажняващ балсам.

Изброените начини нямат кой знае колко траен ефект, но не са вредни и определено можете да разчитате на незабавен резултат. Така няма да се налага да плащане за неудобството, което си причинявате, но пък ефектът ще е почти същия.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес