Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 неща, които да правите през 2021, годината на Вола

12 декември 2020, 12:05 часа

Мъдър и искрен, Волът не търпи празни обещания, несправедливост и измама. В същото време изисква от вас да бъдете честни не само с другите, но и със самите себе си. През последния месец преди Нова година е важно да внесете яснота във всички области на живота си, да осмислите истинските си цели и намерения, за да ги следвате през следващата година, независимо от препятствията, които ще срещнете по пътя. Ето няколко неща върху които е добре да се съсредоточите.

Преследвайте мечтата си

2021 година е моментът да прекратите всякакви нежелани отношения - да напуснете безинтересна работа, да намерите по-надежден партньор в живота си, да започнете начисто. Не забравяйте, че и най-успелите хора са тръгнали точно като вас самите – просто от една мечта. Когато съставяте план за 2021 г., не забравяйте обаче, че вашите решения следва да бъдат обмислени и балансирани. Само в този случай успехът и подкрепата на Вола през новата година са ви напълно гарантирани!

КАКВА СИМВОЛИКА НОСИ ГОДИНАТА ТИ НА РАЖДАНЕ

Оставете страстите настрана

Волът харесва факти и дела, а не илюзии. Вместо да градите въздушни кули и да се надявате късмета просто да ви споходи от само себе си, ще трябва да се изправите срещу проблемите си без страх, за да ги разрешите напълно.

Ето защо преди Нова година е добре да се въздържате от импулсивни действия и да не допускате емоциите да надделеят над разума ви. Приложете това правило и когато избирате подаръци за Нова година - ръководете се предимно от практическото им приложение и интересите на този, когото искате да изненадате, а не единствено от егоистичното си желание да го впечатлите. Начете се не просто да слушате, но и да чувате тези, които ви говорят. Пробвайте и ще видите колко по-лек и радостен ще стане вашият живот!

Бързайте бавно

Бикът е изключително сериозно животно, суетата и бързането не му са присъщи. Той обича реда, далновидността и вниманието към детайлите. Не отлагайте всичко за последния момент, а се опитайте да съставите ясен план за действие предварително и да го следвате - това ще спести време и ще ви зарадва с добри резултати.

Например, по-добре е да започнете пазаруването на коледни и новогодишни подаръци още през ноември или началото на декември. Помислете за новогодишната трапеза и купете тези продукти, които са по-трайни поне една-две седмици преди празника. Така ще сте спокойни и ще избегнете предпразнично бързане и опашки в магазините.

Елена Монева
Елена Монева Отговорен редактор
Новините днес