Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

23.03.2023 г – огледалната дата, която ще промени живота ви

23 март 2023, 15:10 часа

Нумерологът Нона Мусалян разказа какво е специалното за огледалната дата 23.03.2023 г. От този ден стартира съвсем нов период в живота ви. Настъпва коренна промяна завинаги. Енергийният потенциал е изключително мощен, че всяка мисъл може да промени живота. Затова е нужно да знаете как да си пожелаете нещо, така че да се сбъдне.

Каква е уникалността на огледалната дата 23.03.2023 г

Тази  дата не е обикновена, описвайки всяка цифра. Това няма да може да даде точно описание на уникалния период. 23.03.2023 г. предполага пълно обновяване и преход към нещо ново. Всеки трябва да се сбогува с миналото. Този ден дава уникални шансове. Така можете да се отървете от всичко, което ви пречи да дишате пълноценно.

Нумерологът напомня, че всичко е в ръцете на всеки от нас. Ние сами творим съдбата си. Вселената ни дава шансове, но дали ще ги използваме или не, си е наша работа.

Огледална дата на февруари 02.02: Какво ни очаква в този ден на властта?

Стандартна интерпретация на огледалната дата 23.03.2023 г

В тази дата има еднакво "двойки" и "тройки", което означава, че няма доминиращо число.  И така, "двойката" символизира обединението за постигане на някаква велика цел. Добър знак за хората, които търсят своята сродна душа. Търсенията ще бъдат по-успешни на огледалната дата.

Тройката отговаря за духовното израстване и социалните връзки. Тя "подтиква" креативни и творчески хора. Затова мнозина ще помислят за започване на някакви собствени проекти.

Всички огледални дати от 2023 г

Как да си пожелаем нещо по начин, по който сбъдването да е точно и бързо?

Има няколко начина да поискате от Вселената това, за което мечтаете. Например, вечерта напишете всичко, което си пожелавате, на различни листчета и ги оставете на масата. На сутринта изгорете "буквите" на пламъка на свещ и разпръснете пепелта.

Вторият вариант е още по-лесен. Вечерта на огледалната дата 23.03.2023 г. помислете за мечтата си, формулирайте я и помолете Вселената на глас да я изпълни. Легнете си веднага след това.

Третият начин е по-скоро като цял обред. За да го проведете, трябва да останете сами в стаята пред огледалото. Пуснете лека музика и запалете восъчна свещ. Погледнете през пламъка отражението си и помислете за своите желания.

Не забравяйте, че не можете да поискате от Вселената изпълнение на мечта, която може да навреди на някого.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес