Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

2022: кои зодии ще се къпят в богатство и кои ще затягат колана?

02 ноември 2021, 12:08 часа

Дори за някои хора материалното да е нещо второстепенно, все пак и те са наясно, че няма как да минат съвсем без пари. Разбира се, здраве не може да се купи, но пък и лекарствата не ги дават безплатно в аптеката.

Понякога е полезно да се надникне малко напред и да се разбере какво готви „звездното счетоводство“. Финансовият хороскоп на руския астролог Ирина Любимова може да помогне в това.

В новата година на Черния воден Тигър много от зодиакалните знаци ще бъдат активни. Ще им бъде трудно да спазват баланс между харченето и отлагането на повече средства за черни дни.

През 2022 година се очакват няколко важни дати за финансовата сфера. Максимално неблагоприятни ще бъдат 16 януари и 1 октомври, тоест в тези дни е най-добре да не се провеждат финансови операции. Затова пък 18 май и 27 септември се очертават успешни в паричен план.

Богатство за 4 зодии през 2022 вещае известен астролог

Ето и препоръките на астролога за отделните зодиакални знаци.

Овен

При вас скоро ще се появи голяма мечта за покупката на нещо голямо, ако тя вече не се е появила. Разбира се, за това ще ви е необходима по-сериозна сума. Затова през 2022 си струва да се замислите за различните предложения, които ще имате, дори на пръв поглед да не изглеждат много добри. Също така добре можеш да припечелите от свободни и творчески занимания. Главното е да не харчите спечеленото за каквото ви попадне и да не давате заеми, на които не им се вижда краят.

Телец

Телците през 2022 ще разберат, че е необходимо да променят старите си възгледи за живота. Тяхната щедра природа понякога ги кара да харчат всичко на мига. Добре е да забравят принципа „има пари – харча, няма – значи скоро ще се появят и пак ще харча“. Сега най-разумно е да опитат да си създадат финансов резерв, с който винаги да имат пари за черни дни.

Близнаци

Финансовото състояние на Близнаците през новата година ще зависи пряко от тяхното усърдие и постоянство. Ако работите здраво, то още в началото на годината можете да разчитате на приятни финансови постъпления. Но за Близнаците е важно да не се поддават на различни изкушения и да не пръскат всичко за удоволствия.

Рак

Във финансов план Раците са доста внимателни. Но през 2022 си струва да проявят още по-силно тази си черта. При тях ще се появи възможността в пъти да увеличат своя капитал, но ако искат това да стане факт, то ще е добре много сериозно да помислят, преди да се впуснат в някоя авантюра, и винаги да си заделят резерв.

Лъв

За да стане 2022 година благополучна за Лъвовете, те трябва да разширят своето мислене. Да забравят за своите предишни парични нагласи и да се отворят за нещо ново. Важно е освен това да не затъват в дългове. Ако се решат на промени, то през новата година могат да придобият нещо желано и голямо, като например кола или жилище.

Дева

Не че не си го знаете, но и през 2022 година следва да бъдете максимално рационални. Не бива да се хвърляте в съмнителни проекти. Да, може да ви провърви, но рискът е 50:50. Опасно време за финансите ви е средата на лятото. Бъдете внимателни и четете всички шрифтове в документите, които подписвате. Иначе спестяванията ви може да се окажат под заплаха.

Везни

На вас ви е необходимо да постигнете стаабилност с всички сили. Новата 2022 година не е време за смели авантюри. Внимавайте с мислите за напускане на работа и в правенето на големи вложения. От друга страна, не се притеснявайте да намекнете на началството за повишение. Е, ако откаже, не вдигайте безпомощно рамене. Помислете как можете да повишите дохода си на сегашното работно място.

Скорпион

Скорпионите ще горят. Тази година ще бъде успешна за тях по отношение на самореализация. Това, разбира се, също може да донесе добър доход. Правенето на пари обаче е едно, а разумното им харчене е съвсем друго. Струва си да помислите за някакъв вид бизнес, който ще помогне на планетата. Нещо с представката „еко“, например.

Стрелец

Пролетта на 2022 година ще е пик на делова активност за Стрелците. Не разпилявайте своя потенциал. Огромното желание да работите трябва да бъде насочено във вярната посока. Не се страхувайте от трудни задачи през новата година. Те ще ви помогнат да повишите квалификацията, а заедно с това – и дохода си.

Козирог

През март и април 2022 година Козирозите може да очакват да им се усмихне финансовия късмет. Помнете обаче, че трябва да споделяте и св Вселената. Не бъдете скъперници и посветете част от доходите си на благотворителност. И не се спирайте върху постигнатото. Ако сте спечелили добри пари през пролетта, не означава, че сега да почивате на лаври. Струва си да помислите как да увеличите своя капитал.

Ако сте сред тези зодии, задължително си купете лотариен билет

Водолей

Струва си през новата година Водолеите да помнят три правила: да не влизат в дългове, да правят само обмислени покупки и трезво да оценяват своите сили. Ако се „въоръжите“ с тези съвети, то финансово годината може да бъде отлична. Само мързелът може да ви попречи да постигнете желаното.

Риби

Още в началото на 2022 Рибите може да дочакат финансов разцвет. Но не бързайте да се радвате, по-късно Марс и Плутон може да нарушат баланса върху вашата карта. Възможно е да ви се наложи да търсите нови източници на доходи. Може да има някои непредвидени ситуации във финансов план през идващата година. Ако не се поддадете на паника, ще излезете като победители. И още – забравете за хазартни игри през 2022 година. Така можете да успеете не само да не загубите, но и да умножите това, които имате.

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес