Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

11 сигурни знака, че си играе с теб и не иска връзка

17 декември 2020, 11:47 часа

Много жени си мислят, че щом имат човек до себе си, то значи че той иска сериозна и задълбочена връзка. Има обаче знаци, които ни подсказват, че той е тук само за малко и няма намерение да остава и да създава връзка. Ето кои са знаците, по които да познаеш, че той си играя с теб.

1. Рядко прекарва цял ден с теб – това е сигурен знак, че по-скоро му е приятно да сте заедно за малко, но след това иска да прави нещо друго и никак не му е трудно да се отдели от теб.

2. Не остава да пренощува – а си тръгва, веднага след като сте правили любов. Това е много неуважителна постъпка, която само може да ти каже директно, че той си пада по секса с теб, но не и по мисълта за връзка.

3. Обажда се, когато му скимне – често дори не ти връща обаждане, когато го потърсиш, а звъни, само когато му е скучно или просто така е решил. Винаги гледай за малките знаци, които често говорят много повече от думите.

4. Не те запознава с приятелите си – това е сигурен знак, че няма намерение да те въвежда в живота си и да се обяснява пред приятелите му къде е момичето, с което ги е запознал последния път. Най-вероятно те не знаят за теб или само са чували, но със сигурност знаят, че няма да си голямата любов в живота на техния приятел.

5. Често отказва среща – няма мъж, който да е влюбен до уши, и да откаже да се видите, когато му предложиш среща. Ако често отказва срещи, значи просто забрави, че има сериозни чувства към теб.

6. Не ти подарява нищо – нито цвете, нито плаща сметката, нито пък ти е правил някаква малка изненада. Това показва, че той иска да е дистанциран и да не си помислиш, че намеренията му са много сериозни.

7. Не ти разказва какво е правил – рядко ти споделя как е прекарал свободното си време през дните, в които не сте се виждали. Говори малко и повече разпитва теб, така че да не му се налага да обяснява къде и с кого е бил.

8. Не ти държи ръката навън – често ръцете му са в джобовете и никога не те хваща за ръка, когато се разхождате. Така се застрахова, че ако види някой познат, той няма да си помисли, че има гадже или е в сериозна връзка.

9. Не правите нищо особено заедно – не пътувате, почти не излизате и не правите кой знае какво заедно. Това е знак, че човекът до теб определено няма намерение да те кара да се влюбваш силно в него.

10. Има много приятелки в компанията – държи да знаеш, че в компанията, в която излиза, има много приятелки жени. Обикновено точно в такива компании стават най-големите изневери, а той иска да знаеш, че си има опции и не е длъжен да бъде само с теб.

11. Не споделя бъдещите си планове – изобщо не знаеш какво иска да работи, за какво мечтае, къде иска да живее и пр. Разговорите ви винаги са плитки и се свеждат в рамките на това какво сте правили, какъв филм сте гледали и пр.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес