Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 черти на идеалната жена според класацията на мъжете

09 февруари 2021, 22:55 часа

Сигурно всяко момиче се чуди дали е привлекателно в очите на мъжете. Трудно е да се отговори еднозначно на такъв въпрос. Но социологическо проучване подрежда качествата, които мъжете най-много ценят. Ето и класацията на характеристиките на идеалната жена:

1. ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

Кой не харесва забавни хора? Дали тя самата обича да разказва шеги, или се смее на вашите, мъжете обичат жените да се смеят с тях и да си прекарват весело заедно. Чувството за хумор е изключително важно за здравата връзка.

2. ТЯ Е МАЛКО ПО-МЛАДА ОТ МЪЖА

Според проучването мъжете смятат за идеална жена, която е с 2-4 години по-млада от тях.

3. ЗНАЕ КАКВО ИСКАТ МЪЖЕТЕ

Идеалната жена знае точно какво искат мъжете от една връзка. Нека да си го кажем: мъжете виждат света по различен начин. Мъжът иска да бъде „герой“ в очите на жената, партньор, от когото тя искрено се нуждае край себе си. И идеалната жена го кара да се чувства такъв.

4. ИМА ХУБАВА УСМИВКА

Усмивката е едно от първите неща, които мъжете забелязват. Грижете се за зъбите си, за да се усмихвате често и спокойно. Мъжете смятат, че широката и открита усмивка е много секси в една жена. Ако се усмихвате повече, по-лесно привличате хора край себе си.

5. ПРИВЛЕКАТЕЛЕН БЮСТ

Да, мъжете инстинктивно се заглеждат в бюста на дамата срещу тях. Жените с по-голям бюст се приемат за по-секси, по-здрави и по-женствени.

6. НЕЗАВИСИМА Е

Напоследък жените стават все по-независими и самостоятелни, затова на мъжа ще му се наложи да предложи нещо повече от любов и закрила. Жените са все по-самоуверени и за мъжа става трудно да им привлече вниманието със старомодни трикове като хубава работа, скъпа кола, луксозна къща. Защото тя сама може да си осигури всичко това. Но на мъжете тази независимост им изглежда доста атрактивна.

7. ОБРАЗОВАНА Е

Интелигентните жени са по-секси. Може би имаше времена, когато за идеална жена се смяташе тази, която седи кротко до мъжа, но днес мъжете харесват силни и умни жени, с които е предизвикателство да разговаряш и водиш интересни беседи.

8. ОБЛИЧА СЕ В ЧЕРВЕНО

Мъжете обичат червено – просто биология. Ако едно момиче е с червени дрехи, веднага привлича мъжкото внимание. Мъжете харесват жени, които носят червено не защото този цвят отива на всяко момиче и на всяка фигура и възраст, а защото в подсъзнанието този цвят се свързва със секса. Просто и ясно.

9. ИМА ДЪЛГИ КРАКА

Жените с дълги крака винаги са били обект на възхищение сред мъже и жени.

10. ИМА ЧЕРНА КОСА

Може да сте изненадани, но мъжете предпочитат брюнетки. Жените с черни коси им изглеждат по-независими, по-интелигентни, способни и предпочитани за дълготрайна връзка.

Милена Зънзова
Милена Зънзова Отговорен редактор
Новините днес