Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защитата на кмета на Симитли за случай на побой - Facebook съществува от 17-18 години

02 февруари 2018, 08:08 часа • 3608 прочитания

Този човек от 17-18 години поства във Facebook някакви постове против мен. Това заяви кметът на Симитли Апостол Апостолов в официален коментар относно обвинение от страна на Велислав Елезов, дългогодишен административен директор във футболен клуб "Пирин". Градоначалникът на Симитли не влезе в подробности на колко години е Facebook и кога навлезе мрежата в България.

Апостолов категорично отрече пред Нова телевизия, че е нанесъл побой на Елезов, защото изобщо не бил в Крупник по времето, когато се разиграла случката. Той обясни и, че Елезов бил автор на популярната сред футболните фенове фраза: "Слънце грее, дъжд вали, яж ми к**о Симитли" и затова феновете на Симитли не го обичали. А Симитли години наред биел Пирин – затова били тези обиди.

Припомняме, че вчера (1 февруари) Елезов каза, че ще подаде жалба срещу Апостолов, който го нападнал, изритал го в гърба и го заплашил с "половите си органи".

Припомняме, че през 2016 г. Апостолов стана известен около скандал с шефа на строителната фирма "Агромах" Методи Бачев, който започна с разпространението на запис от тържество в с. Черниче. На записа се вижда как Методи Бачев нарежда на актьора Красимир Радков да "се отпусне и да се прави на Бойко Борисов", като заявява, че кметът на Симитли Апостол Апостолов е имал сексуални отношения с министър-председателя Бойко Борисов.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес