Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заподозреният за жестокото убийство на съпругата си - охранител, със затворен характер

03 септември 2017, 09:38 часа • 2698 прочитания

Георги Генов, заподозрян за жестокото убийство на съпругата си Катя, извършено вчера (2 септември) в Пещера, е бил много затворен човек и е нямал приятели. Той е работил в охранителна фирма и рядко си е позволявал да излиза навън. Това съобщи Нова телевизия.

Според информация убитата е била много общителен и весел човек, като е споделяла, че съпругът ѝ я тормози само пред най-близките си. Наскоро тя е говорила по въпроса с брат си, който е в чужбина. Той я е посъветвал да се премести при майка им в Пещера. Това е станало факт, но всеки ден Катя е пътувала до Пазарджик. Съпругът ѝ пък всеки ден е чакал автобуса при Пещера и я е увещавал да се прибере.

Припомняме, че жената буквално беше заклана вчера (2 септември) на едно от кръстовищата в Пещера. Имало е свидетели на убийството, като един от тях – възрастен мъж, разказа пред камера, че е чул писъци и викове: „Помощ, закла ме”. Генов е обявен за общонационално издирване.

Убийството поразително напомня за разстрела на 42-годишната Елена в заведение в квартал „Лагера” в София. Тя беше убита от съпруга си Венцеслав в пристъп на ревност, след като е подала жалба в полицията, че той системно нарушава издадена ограничителна заповед.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес