Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заплахи за убийство и закани преди нападението над момичето в Стара Загора

30 юли 2023, 14:59 часа • 6861 прочитания

Заплахи за убийство е получило 18-годишното момиче, което бе жестоко нарязано с макетен нож от приятеля си в Стара Загора. Съобщенията са получени два дни преди нападението. Това съобщиха брифинг от прокуратурата в Стара Загора.

На 24 юни обвиняемият Георги Николаев е изпратил съобщение с текст: "Направо те убивам". Ден по-късно, на 25 юни съобщението гласяло: "Ще ти закача главата", а на следващия ден е извършено насилието.

Директор във водещо предприятие изхвърча, след като защити изверга, нарязал с нож приятелката си?

Припомняме, че на 26 юни около 23:30 ч. в полицията е получен сигнал от съседка на момичето, че то е потърсило помощ от нея. Младата жена била с множество порезни рани и обилно кръвотечение. Момичето било настанено в болница без опасност за живота, каза Лазар Христов, директор на ОД на МВР-Стара Загора.

Още: Адвокатът на Георги Николаев: Не е ясно защо го арестуваха, категорично отрича да е измъчвал момичето

Наблюдаващите прокурори ще положат максимални усилия за събиране на доказателства за предявяване на обвинение, което съответства на тежестта на престъплението, заяви районният прокурор Таня Димитрова.

400 рани от нож не стигнаха на съда да остави обвинен за жестокост към младо момиче в ареста

Действително е свършена много работа, разпитани са всички, имащи отношение по случая и са назначени множество експертизи, добави и окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов „Прокуратурата продължава да поддържа своето мнение, че се касае за средна телесна повреда”, каза още той.

Арестуваха Георги Николаев: Сочен за извършител на бруталното нападение над младо момиче в Стара Загора

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес