Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Утре полицията обявява всички данни за шесторното убийство

09 януари 2018, 15:38 часа • 3269 прочитания

Има около 95 експертизи за шесторното убийство, не всички са готови, но основните, на които се обосновава заключението, че Росен Ангелов е убиецът, са готови.

Това каза пред журналисти след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) министърът на вътрешните работи Валентин Радев, предаде репортер на Actualno.com

Припомняме, че в неделя криминалисти откриха тялото на 56-годишния Ангелов, заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър, в изоставена къща в село Луково в Искърското дефиле. Той бе намерен с огнестрелна рана в главата.

Вътрешният министър съобщи още, че утре (10 януари) МВР и прокуратурата ще дадат съвместен брифинг, по време на който главният секретар на МВР и други експерти да сложат край на спекулациите по случая с доказателствата, които са безспорни в момента.

„По телевизията се наслушахме на спекулации във връзка с убийствата. Благодаря на медиите, които допуснахме много близо, може би минахме границата, но това няма значение. Обществеността беше информирана, притеснението беше общо“, посочи Валентин Радев.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес