Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Труп на жена изплува във водите на река Чепинска

08 май 2018, 20:49 часа • 1834 прочитания

Труп на жена изплува във водите на река Чепинска. Към този момент все още не е ясна нейната самоличност, както и причината за смъртта, предаде кореспондентът на БГНЕС от Пазарджик.

Сигналът за безжизненото тяло е подаден в късния следобед в понеделник от жители на Велинград. Хората разказаха, че гледката била ужасяваща. По информация на очевидци части от тялото на жената липсвали. На мястото незабавно пристигнали екипи на полицейското управление и областната дирекция в Пазарджик. Извършен е щателен оглед от експерти и криминалисти под ръководство на разследващ полицай.

На този етап самоличността на жената не е установена, затова и от полицията отказват коментар. По неофициална информация при първоначалния оглед криминалистите са констатирали, че трупът е престоял много време във водата. На този етап няма информация и за причината за смъртта и дали се касае за убийство, самоубийство или нещастен инцидент.

Трупът е откаран за аутопсия в „Съдебна медицина”-Пазарджик. Извършват се действия за изясняване самоличността на жената, както и за установяване и задържане на извършителя. По случая е образувано полицейско производство, работата продължава.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес