Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След спречкване: Мъж уби и ограби свой познат в силистренско село

20 май 2024, 16:04 часа • 1826 прочитания

37-годишен мъж е задържан за грабеж, придружен с убийство, съобщиха от полицията. Случаят е съвсем пресен и се разиграл в силистренското село Зафирово. 

Намерили трупа на улицата

52-годишен мъж бил намерен в безпомощно състояние на улицата пред дома си. Незабавно пристигналият на адреса полицейски екип установил смъртта на мъжа, а при огледа – множество следи от насилие по тялото му.

Убийството

По-рано през нощта жертвата и 37-годишния са били в обща компания заедно с други мъже от селото. След възникнало между тях спречкване по-младият мъж е нанесъл с твърд предмет смъртоносните удари на опонента си, като преди това отмъкнал от него мобилен телефон и 20 лева. ОЩЕ: Хвърлял тухли по свещеник и полицай: Мъж поруга пловдивски храм

Убиецът опитал да заличи следите си

Инкриминираните вещи били намерени в дома на извършителя, въпреки че той предприел действия да ги укрие, както и да заличи следите от престъплението.

Проверяват дали е имало съучастник

За съпричастност се проверява и 20-годишен, който също е задържан. По случая е образувано досъдебно производство. ОЩЕ: "Решен е на всичко": Осъден на доживотен затвор полицай се барикадира в дома си в Пловдив

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес