Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рут Колева публикува видео от боя, показа и медицинско (Видео)

02 септември 2016, 14:39 часа • 34377 прочитания

Певицата Рут Колева публикува във Facebook видео от боя й със служителка на МВнР на наказателен паркинг в София, както и медицинско свидетелство.

Още снощи тя се оплака в социалните мрежи, че е бита. Между изпълнителката и съпругата на инвеститор от Оман възникнал конфликт, в който се стигнало до удари, ритници и жалби в Пето районно.

Певицата показа снимки на синини по тялото си във Facebook. В медицинското, което публикува, са описани нараняванията ѝ, причинени миналата вечер, подробно са посочени местата, където е ранена и размерът на самите рани.

В заключение съдебномедицинските експерти казват, че "травматичните увреждания са получени в резултат от действието на твърди и тъпоръбести предмети и могат да се получат по време и начин, както съобщава пострадалата".

От своя страна Деница Михайлова - другата страна по случая, се включи в ефира на Нова тв тази сутрин и каза: „Това, което въпросната г-жа твърди, са долни лъжи и инсинуации. Не съм отказвала да си платя глобата. Тя нарече съпруга ми шиб*н сириец, върви си грозен терорист. Тя започна да ме обижда, че съм проститутка, че спя с мъже за пари. Аз отидох да си взема автомобила, на излизане тя продължи да арогантства и да ме обижда. Аз отидох при нея и взех телефона ѝ, за да изтрия снимките. Тя ме нападна и съпругът ми, който се опита да предотврати това нещо. Тя го нападна и го нарани в областта на слепоочието. Другото, което е, аз извиках полицията, тя не е викала полицията. Часовникът ми е счупен, гривната ми е счупена. Тя ме надра”, разказа своята версия Михайлова.







ВИЖТЕ ВИДЕО И ТУК

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес