Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полицията издирва младеж, свързан с убийството в Борисовата градина

07 юни 2015, 13:43 часа • 11536 прочитания

Полицията издирва младеж, за който се предполага, че е свързан с убийството на 16-годишния Георги, станало на 2 юни по обяд в Борисовата градина, предаде БНТ.

Криминалистите се опитват да идентифицират самоличността му. Младежът е на видима възраст близка до тази на убитото момче. Подозренията им са паднали върху конкретното лице след внимателен анализ на записи от видеонаблюдението до мястото на инцидента, записи от камери на частни имоти наоколо, както и на камери от метростанцията при Националния стадион, научи националната телевизия. 

Заподозреният като външни белези и поведение, което се наблюдава от записите, съвпада с изготвения от психолози профил на евентуалния убиец на Георги. Той няма криминално досие, не е познат на полицията. 

Днес е погребението на 16-годишния Георги.

Вчера стана ясно, че полицията е пуснала молба за съдействие до един от мобилните оператори, за да се установи по мобилен сигналоткъде е минал убитият в Борисовата градина ученик Георги Игнатов. Разследващите смятат, че така ще получат повече яснота за минутите преди момчето да бъде убито.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес