Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петима мъже се биха в центъра на София

21 май 2024, 14:44 часа • 1779 прочитания

Петима мъже се биха на столичния булевард "Витоша". Новината става ясна от бюлетина на МВР. Случаят е от рано сутринта в събота. 

Всичко започнало със забележка от странана потърпевшите към трима мъже за неправилно паркирания им автомобил. Напрежението ескалирало и се стигнало до сбиване.

Има сериозно пострадал

Пострадалите са транспортирани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, където единият от тях е настанен за лечение с опасност за живота, а другият - с охлузвания.

Побойниците са задържани

В резултат на бързите издирвателни действия, предприети от служители на районното управление и техни колеги от отдел „Противодействие на криминалната престъпност“, били установени и задържани тримата нападатели – двама чужди граждани и 42-годишен мъж от кърджалийското село Башево. Събраните по случая материали са докладвани в Софийска районна прокуратура. 42- годишният е привлечен като обвиняем. Наложена му е мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Другите двама са разпитани като свидетели и освободени. ОЩЕ: Заради етнически обиди: Хвърляха маси, столове и чаши в Кубрат

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес