Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

МВР разследва всички версии за убийствата на Антов и Стоименов

20 януари 2016, 20:17 часа • 4724 прочитания

МВР работи по всички версии за убийствата на президента на модна къща "Агресия" Александър Антов и бизнесмена Веселин Стоименов. Това съобщи главният секретар на министерството Георги Костов.

"Няма данни, които да са толкова съмнителни, че да трябва да бъдат публично достояние. Работим по всички възможни версии до отпадане на тяхната вероятност. И при двете убийства бяха издигнати всички възможни версии, свързани както с дейността и бизнес интересите на жертвите, така и с всички техни лични отношения", каза той, цитиран от БНР.

По повод свалянето на охраната на бившият лидер на ДПС Лютви Местан, Костов уточни ,че това е станало след проверка на МВР дали Местан е застрашен.

"По искане на председателя на комисията и по предварителна уговорка между нас, аз дадох доклад относно степен на застрашеност по действителен сигнал, извършван в МВР. Резултат от проверката на МВР по конкретен сигнал определено е, че той е с ниска степен на достоверност. Изчистен е и проверен – няма повод за притеснение", допълни Костов.

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес