Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

МВР министърът блести по Facebook казус - щом търсиш евтини билети, страдаш

13 октомври 2017, 14:04 часа • 5437 прочитания

Като някой иска да си купи по-евтин билет, да страда. Така коментира министърът на вътрешните работи Валентин Радев случая с Facebook измамника "Александър Николов", предаде БГНЕС.

За този случай във Facebook ще кажа само едно - всички да внимават какво правят. Легалният начин да си купиш билети и всичко останало по правилата е на друго място, категоричен беше силовият министър.

"Това, че някой иска да мине метър и да си купи билет по-евтино, да страда. Не мога да хвърлям сили и средства допълнително да предпазвам тези, които неблагоразумно вършат неща, които не са по правилата", скара се Радев.

Радев говори по случая заради настоятелните въпроси докъде е стигнало разследването. Той посъветва журналистите да се обърнат към прокуратурата. Припомняме, че вчера (12 октомври) говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова съобщи, че все още няма внесен сигнал и ГДБОП продължава да работи.

На въпрос ще бъде ли обявен за общодържавно издирване измамникът, той отвърна – "със сигурност, той е калпазанин".

Според непотвърдена досега информация от МВР и прокуратурата, измамникът се казва Спас Василев и е от село Кочериново. Всъщност в продължение на години Василев е опитвал да мами чрез социалните мрежи наивни хора.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес