Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майката на Паоло е шокирана, че убиецът на сина ѝ излиза предсрочно

29 юни 2018, 09:12 часа • 1828 прочитания

Явно това са фактите – не ги оспорвам, възможно е да е така. Това заяви майката на убития на пешеходна пътека Паоло, който почина след като беше блъснат от бизнесмена Георги Сапунджиев.

Припомняме, че Сапунджиев излезе от затвора, а мотивите на съда са следните: "Излежал е повече от половината от наказанието, не е имал провинения, работил е и във външна фирма. В затвора се е записал в курс за отговорно шофиране, където показал блестящи резултати".

Това не е наказание, заяви Красимира, която обяви, че не вярва, че съдът е излъгал в мотивите си, но е абсолютно шокирана, че Георги Сапунджиев няма да си излежи пълното наказание. Окей, може да се е превъзпитал, но мисля, че трябва да си излежи присъдата, смята тя.

Не сме имали срещи с г-н Сапунджиев, не искам и да имам. Все ми е тая дали съжалява – Старозагорските гробища, 55-ти парцел, да намери там на кого да каже, че съжалява, каза Красимира пред Нова телевизия.

Според почернената майка не трябва да има вратички в закона, за да не може да има измъкване. Когато двама-трима се измъкнат, всички си казват, че могат да не спазват закона и се случват такива неща, добави Красимира.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес