Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кметът на Панагюрище след обвиненията срещу сина му: Получавал съм заплахи за убийство

26 януари 2023, 07:43 часа • 2064 прочитания

Семейството ми също получават заплахи. Получавал съм заплахи от страна на привърженици на политическата партия, която представлява г-н Таслаков, включително заплахи за убийство, както и за физическа саморазправа.

Това каза кметът на Панагюрище Никола Белишки в ефира на Нова телевизия по повод  обвиненията срещу сина му Иван, отправени от страна на депутата от „Възраждане” Стоян Таслаков.

"Със сина ми съм говорил не повече от 10 минути, тъй като в същия момент се извършваше обиск в жилищата в София, и в Панагюрище. Предисторията е дълга, започва преди доста време", обясни още той. И добави, че ескалацията е била след запалването на руското знаме, за което Иван съобщил в медиите, защото не е съгласен с политиката, водена от обкръжението на Путин. "След това има безброй сигнали от г-н Таслаков”, каза Белишки. 

Освен това провокациите срещу сина му от страна на Таслаков и компанията около него били многобройни, твърди кметът. „Синът ми е млад човек, преди няколко месеца навърши 23 години. Като млад човек е необуздан и буен”, каза още Никола Белишки.

„Това е поредната политическа бухалка", смята кметът.

ОЩЕ: "Възраждане": Синът на кмет от ГЕРБ нападна и заплаши наш депутат с пистолет 

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес