Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Издирват двама за измама в Симеоновград, престорили се на майстори

14 февруари 2023, 09:44 часа • 1367 прочитания

Двама мъже се издирват за измама в Симеоновград, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР в Хасково,  цитирани от БТА. На 10 февруари следобед, участъка в града е посетил мъж на 60 години. Той е съобщил, че два-три дни по-рано в дома му, на улица "Гагарин", е бил посетен от двамата, представили се за майстори.

Потърпевшият се договорил с тях да му ремонтират покрива на къщата и предварително им заплатил 3200 лева, без да са извършвани строителни работи. Повече обаче не видял мъжете. Като съпричастни към измамата, полицаите са установили мъжете на 25 години от харманлийското село Овчарово и на 31 години от село Рогозиново, съобщи община Харманли. Двамата са в процес на издирване, а работата по случая продължава, допълват от полицията.

Последните установени случаи на предполагаеми опити за измама в региона бяха в началото на годината в Любимец. По телефона на местни бе предлагана безплатна презентация на нов масажен стол в местната болница. Презентацията се оказа обвързана с предоставянето на лични данни. 

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес