Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Авторът на "сексуалния клип" за Бойко Борисов отрича да е изнудвал за пари

02 септември 2016, 08:30 часа • 9219 прочитания

Аз правих много видеоклипове, много снимки, но клипът с Методи Бачев беше качен във Facebook, след което го свалихме и в момента клипът го притежавам. Това заяви Иван Хамбарджийски, собственик на сайта Pirinsko.com, който пусна клип с шефа на „Агромах” Методи Бачев. В клипа, по време на събор в Черниче, Бачев се обръща към актъора Краси Радков с думите: „Ей, Краси, искам да ти кажа, че кмета на Симитли е е*aл Бойко Борисов.“

От думите на журналиста стана ясно, че той е заснел клипа на 19 август. Това, което видях в Черниче, ме потресе – репликата на Бачев, че кметът на Симитли Апостол Апостолов „е правил нещо с премиера на републиката”. Публикувах клипа, защото 10-11 дни органите на реда не направиха нищо. Мислех, че г-н Бачев ще се извини, защото обижда институции в България – какъв пример дава г-н Бачев? Поведението му възмути хората, разказа Хамбарджийски пред Нова телевизия.

На директен въпрос дали Хамбарджийски е искал пари от Бачев заради клипа, журналистът отговори, че Бачев бил човек, който осигурява много хора и дава много заплати и поведението му го възмутило. Това е много жалко, бях викнат в полицията, разпитван бях 6 часа – той беше подал жалба, че съм го рекетирал в присъствието на кмета на Симитли, което не е вярно, заяви Хамбарджийски. Нямам вражда и история с г-н Бачев, отрече журналистът.

Припомняме, че шефът на благоевградската полиция Росен Танушев подаде оставка след искане на вътрешния министър Румяна Бъчварова. Actualno.com опита да се свърже с г-н Танушев, но той не вдигна телефона си. Ясно е, че на събора в Черниче е имало трима полицаи, които не са реагирали по никакъв начин. Една от версиите за оставката на Танушев е, че подчинените му не са иззели видеото и не са го предали на МВР, за да не се стига до скандал.

Най-вероятно до една седмица ще стане ясно дали ще има обвинения към Методи Бачев и Иван Хамбарджийски.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес