Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арестуваха пиян съдебен инспектор за сексуални намеци към камериерки

16 май 2024, 10:36 часа • 7580 прочитания

Инспектор от Инспектората към Висшия съдебен съвет (ИВСС) е отправял сексуални намеци на камериерки и сервитьорка от хотел във Враца, съобщава "24 часа". При отправянето на намеците е бил във видимо нетрезво състояние.

Мъжът се казва Александър Мумджиев и е задържан от полицията. От пресцентъра на МВР потвърдиха за Actualno.com, че е бил арестуван.

Според информация на Lex.bg на 8 май Мумджиев е отишъл във Враца, за да извърши проверка в районната прокуратура. Настанил се в хотел, където обаче започнал да отправя неприлични предложения на камиерките. Например при влизането им в стаята му, той лежал гол, покрит с одеало от кръста надолу и искал от тях да му изгладят ризата. От друга поискал сексуални услуги. Още: Прецизираха правомощията на Инспектората към ВСС заради Плана за възстановяване

Миналата вечер пък обещал на сервитьорка в ресторанта, че понеже бил важен човек, ще я откара с хеликоптер в съседен град, за да се лекува. 

По неофициална информация Мумджиев злоупотребявал с алкохол от самото си настаняване в хотела. Прокуратурата извършва проверка на случая.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес