Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

19-годишна е със счупен гръбначен стълб след падане от мост в Мадан

16 август 2019, 11:07 часа • 8529 прочитания

19-годишна девойка е с много тежки травми след падане от мост, който води към гимназията „Васил Димитров“ в Мадан (бивш Минен техникум), предаде кореспондентът на Actualno.com.

Инцидентът станал около 03:00 часа сутринта на 15 август. Момичето било с компания до късно вечерта, с която пили алкохол. Сред тях бил и приятелят ѝ, но се скарали. След това тя напуснала компанията, а едно от момчетата тръгнало да я търси. Чуло шум под моста и викове. Момчето извикало "Спешна помощ". След идването на медиците девойката казала, че не си усеща крайниците.

"Състоянието ѝ бе тежко, с височинна травма, множество счупвания на гръбначния стълб. След изследвания, скенер и консултации с хирурзи, бе откарана по спешност в УМБАЛ - Плодвив", каза шефът на Центъра за спешна медицинска помощ в Смолян д-р Велин Денев.

Пострадалата Фейт, чийто баща е чужденец, била оперирана веднага в Пловдив. Не е ясно дали се е подхлъзнала и е паднала от моста, или е скочила сама, заради кавгата с гаджето, обясняват запознати със случая. Девойката живее в София, но идва за лятото при баба си в Мадан.  

Анита Чолакова
Анита Чолакова Отговорен редактор
Новините днес