Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

СофтУни грабна 2 престижни отличия на Career Show Awards 2024

18 септември 2024, 07:35 часа • 630 прочитания

На 17 септември 2024 бяха обявени победителите в Career Show Awards 2024 – българските награди за най-добър работодател, които отличават най-забележителните постижения в областта на работодателската марка и управлението на хора. Сред над 400 кандидатури, СофтУни се пребори за две високи отличия в ключови за бизнеса категории.

Екатерина Темелкова, CEO на СофтУни, е победител в категория „Изпълнителен директор“. Това е поредното заслужено признание за нея, откакто в началото на 2023 пое управлението на компанията.

„Вече близо 11 години СофтУни създава качествени кадри, които успешно се вливат в технологичната индустрия. Зад тези успехи стои екип от над 100 души, отдадени на каузата на българското образование. Тази награда е колкото за мен, толкова и за тях и отдадеността им да продължаваме да създаваме нови възможности за българите,“ споделя тя.

Именно този стремеж личи в непрекъснатото развитие и обогатяване на образователното портфолио на СофтУни. През 2024 година компанията осъществи два големи проекта с огромно значение за българското образование. През пролетта на 2024 година компанията представи специално разработените Upskill програми, в които вече установени специалисти могат да надградят уменията си в ключови IT сфери. А през септември, под увереното лидерство на Екатерина Темелкова, беше сложено началото и на изцяло новия бранд SoftUni AI.

За реализацията на всички тези програми и успешно провежданите всеки месец практически обучения се грижи екип от над 100 души, в който всеки човек е подбран внимателно, за да отразява ценностите на компанията.

„Наш ангажимент е да създадем подкрепяща и вдъхновяваща среда, в която колегите ни усещат, че се развиват и оказват реално влияние, а дейността им има смисъл,“ споделя Екатерина Темелкова по повод втория приз, който СофтУни грабна – 1-во място в категория Най-Добър Работодател – Образование.

Тя допълва още: „Наградата е признание за и отражение на страстта на СофтУни и екипа от талантливи специалисти, отговорни за революцията в българското образование. Заедно работим целенасочено и с нестихващ стремеж към иновации, в подкрепяща среда, в която развитието на всеки наш колега е от значение и има реален израз.“

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес