Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

22-ри декември иде, става страшнo

23 Friday 2012, 11:53 часа • 3176 прочитания

Всяка прилика с действителни лица и събития в този текст е напълно случайна.

Kакто вече от години знаем, според древните маи, археолозите, екстрасенсите, пророците и холивудските продуценти, скоро ще дойде краят на всички нас. Остават ни по-малко от 30 дни. Дали пък това е наистина толкова лошо? Като типичен Нане ще кажа, че това не ми се вижда чак толкова страшно, защото не е важно, че всичко ще изчезне. Важното е, че и чалгата ще изчезне!

Дали древните маи, които според скопските историчари са си чисти македонци, ще се окажат прави, ще разберем на 22-ри декември. Но някак си ми се струва, че българите отново ще оцелеем. Защо ли?! Не е заради слуховете, че краят на света у нас няма да се състои,  защото всичко у нас се случва с 50 години по-късно. Това са инсинуации! Нека не забравяме, че сме една средноевропейска страна, по думите на нашия президент. Средните българи сме средните европейци и не мизерстваме като горките средни гърци.

Но ако това е инсинуация, тогава защо ще оцелеем?! Много е просто. Защото навсякъде се споменава, че идва краят на света, а на краят на България. Каквото и да си говорим, всички народи по света са с македонски корени (освен българите, които сме татари). Така че краят на света нас изобщо не ни засяга. Защо си мислите, че толкова много македонци се сдобиват с български паспорти и разпъват татарски шатри на наша територия?! Дори и на най-великия народ на всички времена ще му се види тесен светът. Но не и на нас. Ние ще оцелеем, при всички положения и обстоятелства.

Предците на Ева Лонгория не са предвидили и още един факт, който е изключително важен. Този пропуск дори доказва, че край на света просто няма да се състои. Замислете се, какво ще прави Бойко Борисов, ако светът свърши? На кого ще прави магистрали, с кого ще се снима, кой ще гласува за него?! За да не кажете, че ви лъжа, ето какво пише за Ева Лонгория в Уикипедия: „Her DNA test results were: 70% Spaniard, 27% Asian/Indigenous, and 3% African. Specifically, her indigenous American ancestry is Mayan.“

След като вече успях да Ви убедя, че краят на света няма да дойде, а маите просто са се пошегували, значи Коледа все пак ще има и през 2012г. Това е страхотно! Означава, че ще се наложи да изхарчим излишните си пари за подаръци в моловете, вместо да ги кътаме в банките (каквото би ни посъветвал и финансовият министър), защото няма да ни трябват за края на света.

През тази зима пак ще изпращаме благотворителни СМС-и за „Българската Коледа“. Но понеже българските деца не се нуждаят от тези пари, защото растат в средноевропейска страна с много стабилна икономика, нека поне тази година не бъдем егоисти и подпомогнем изпадналите в беда и мизерстващи гърчета, испанчета, португалчета, ирландчета, италианчета и исландчета.

Дори и ако  в краен случай се окаже, че край на света наистина ще има, не се тревожете за световния елит. Гражданска защита ще спаси Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун. Защо иначе си мислите, че те така се мазнят на премиера ни, че така настояват да се снимат с него?! Памела Андерсън също има вероятност да бъде спасена, според запознати. Според слуховете, от управляващата партия са останали много доволни от това, че тя разпозна министър-председателя на снимка в мисия, дадена й лично от Биг Брадър. Затова, веднага след като секс-бомбата на Хю Хефнър е напуснала Нови Хан, председателят на НС лично е разговаряла с Митко от Димитровград, за да има какво да работи Памела и след края на света.

Според запознати, Митко е доволен от външния вид на американската звезда и дори смята, че е идеална за новата прима на попфолка в новия свят, който ще бъде построен след апокалипсиса на 22-ри. Според сигурни източници, в най-средоевропейската страна ще бъдат взети мерки дори и в случай, че бизнесът с чалгата не потръгне отново, или пък вземе, че изчезне с нас, простосмъртните. Министърът на културата е разговаряла лично с търновския боляр Митьо Пищова, който също се е съгласил да осигури достойна работа на бившата спасителка, че дори и да я направи 323879-тата му съпруга.

И все пак, понеже в нищо не можем да сме сигурни, живейте като за последно. Желая ви живот и след смъртта. А на себе си си пожелавам безсмъртие. Бъдете ВИП, за да оцелеете. А сега, пускайте Преслава!

 

Actualno.com
Actualno.com Колумнист
Новините днес