Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В парламента стана Листопад - ту се събирате, ту се разделяте

01 септември 2021, 10:41 часа • 4472 прочитания

В парламента стана "Листопад" - ту се събирате, ту се разделяте. Това каза по време на обсъждането на сроковете между първо и второ четене на актуализацията на бюджета Тома Биков - народен представител от ПГ на ГЕРБ – СДС.

"Сега дайте и ако може и датата да му е удобна. Това е дебатът днес. Защо вие се карате тук. Вие сте изпокарани всички. Давайте да намалим срока и да ходим на избори, защото имайте предвид някои от вас страдат.

Ще вземе г-н Петков да направи партия. Не знам тогава ще трябва да удължаваме още с 4-5 месеца този парламент, за да може и той да се структурира. Гледам, че много неприятна тази тема за всички. За нас не. За нас е изключително приятна.

Тук стана "Листопад". Листа падат, става и сериал. Ту се събирате, ту се разделяте, пък се скарвате, пък някой ви вкара някоя интрига.

Сложили сте ни по средата и гледаме и не можем да повярваме на очите си понякога. Не можете да направите правителство, бе колеги. Това е проблемът. Не знаете как се прави, не знаете как да водите преговори, не знаете и за какво да преговаряте", допълни още Тома Биков, цитиран от Фокус.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес