Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пожарният кран беше единственият начин тези хора да не бъдат наранени

20 ноември 2020, 09:22 часа • 2630 прочитания

Роля на полицията е да спре вандалски прояви, не е ваша работа, коментира Хекимян. "Ако някой троши вашата врата, вие какво ще направите?", попита го в отговор Джамбазки."Ще му направите баница, ще му направите чайче с мента, глог и валериан? ВМРО не е клуб по шиене на гоблени, ние защитаваме целите си, своята собственост, своята сграда"

Това каза пред Btv евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Така и не стана ясно откъде в централата на ВМРО има пиратки, които са били хвърляни по протестиращите. Без отговор остана и въпросът има ли и други оръжия в централата на партията?

"Ако трябва да бъдем честни, пожарният кран беше единственият начин тези хора да не бъдат наранени", обаче коментира Джамбазки."Ако тези хора бяха нахлули вътре, щеше да се стигне до тежък физически сблъсък. Кое е по-добре? Да използваш пожарния маркуч да ги разпръснеш или да се биеш по етажите с тях?", попита на свой ред Джамбазки.

Защо от ВМРО няма подаден сигнал за вандализма на протестиращите, щом смятат от партията, че има такъв? Отвогорът тук: Джамбазки призна: Отговорихме адекватно на случващото се, ако бяха влезли - щяхме да се бием (ВИДЕО)

Любов Павлова
Любов Павлова Отговорен редактор
Новините днес