Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нацията ни е психически болна и трябва да се следи кой какво прави

12 ноември 2019, 11:17 часа • 2265 прочитания

"Нацията ни е психически болна и трябва да се следи кой какво прави, по какъв начин го прави и защо го прави. Тук отварям скоба за тези селфита, с които трябва да се следи обучението на водачите на МПС. Това е защото едни хора са се срещнали с едни началници в една тъмна стая и са си направили една уйдурма, която не се знае за какво и защо е направена."

Това каза Йонко Иванов, председател на Съюза на инструкторите по авто-мото подготовка пред Нова тв в опит да протестира срещу въвеждането на заснемането на шофьорските курсове.

Той обясни очакваната до 1000 лв цена на шофьорските курсове, заради увеличението на часовете по кормуване така : "цената на курса няма да се увеличи, а се увеличава броят на часовете, което ще доведе до нова цена на курса." Ако не сте разбрали, след това поясни: "Цената ще се увеличи, ако запазим тези 31 часа и направим курса 1000 лв. Сега увеличаваме с 10 часа кормуването и пропорционално добавяме тяхната цена към таксата."

Защо обаче инструктурите не спазвали разписаното като учебна програма до момента от МОН , можете да прочетете в тази статия.

 

Любов Павлова
Любов Павлова Отговорен редактор
Новините днес