Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тарантино взе Ал Пачино за нов филм

08 юни 2018, 15:56 часа • 3100 прочитания

Култовия режисьор Куентин Тарантино добави в списъка от актьори, които ще играят в последния му филм "Имало едно време в Холивуд", наред с Леонардо ди Каприо и Брад Пит, още един легендарен актьор - Ал Пачино, съобщи "Вараяти".

Ал Пачино ще изиграе ролята на Марвин Шварц, агентът на персонажа, който ще изиграе Лео ди Каприо, като това ще бъде първото сътрудничество на холивудската звезда с Тарантино.

Към звездният екип ще се присъединят и Деймиън Люис (като Стив Маккуин), Дакота Фанинг (Линет Фром, член на семейството на Менсън), Люк Пери (Скоти Ленсър) и Никълъс Хамънд (като режисьора Сам Вонамейкър).

Действието на "Имало едно време в Холивуд" се развива в Лос Анджелис през 1969 г. и разказва за актьора Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) и неговият дубльор Клиф Бут (Пит), които се опитват да успеят в Холивуд.

Но Далтън има много известна съседка - Шарън Тейт, покойната съпруга на Роман Полански, която бе убита в осмия месец от бременността си от последователите на Чарлз Менсън.

Той е американски престъпник, известен като главатаря на псевдокомуната „Семейство Менсън“, зародила се в Калифорния в края на 60-те години.

Намерен е за виновен за съучастие в убийствата на бременната Шарън Тейт (съпруга на известния режисьор Роман Полански), Лено Ла Бианка и Розмари Ла Бианка, извършени от членове на групата по негово разпореждане.

Името на Менсън се свързва с „Хелтър Скелтър“ – израз, заимстван от едноименната песен на „Бийтълс“. Интерпретацията на Менсън върху текста на песента е, че тя описва апокалиптична расова война, чието начало би се катализирало от неговите убийства.

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес