Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Още Marvel: И Гамбит получи собствени филм

01 ноември 2014, 17:53 часа • 34257 прочитания

Новините за Marvel просто не спират: По-рано тази сецмица на специално събитие в Холивуд президентът на компанията Кевин Фейги разкри заглавията на филмите, които ще влязат в третата фаза от Вселената на Marvel.

От списъка става ясно, че феновете ще се срещнат с добре познати персонажи, както и ще се запознаят с редица нови герои, които ще направят своя дебют на големия екран.

Добрите новини не свършват дотук. Късно снощи българско време онлайн изданието Deadline съобщи, че един от най-обичаните герои на издателя на комикси – Гамбит, известен като Реми ЛеБьо (Remy LeBeau) ще получи собствен филм. Главната роля в него ще бъде изиграна от Чанинг Тейтъм. Сценарият ще бъде дело на Дзош Жетумер, познат ни от римейка на Робокоп, който излезе по-рано тази година.

За момента повече информация за историята на филма липсва.

Реми ЛеБьо е мутант, който може да управлява с помощта на кинетична енергия различни предмети. В комиксите той най-често използва тесте карти за игра, които се взривяват при допир с противника. Освен това Гамбит използва метална пръчка, с която той атакува противниците си.

До момента героят се появи веднъж във филма "Х-Мен началото: Върколак". Там ролята беше изиграна от Тейлър Кич. Тя обаче беше по-скоро периферна и без особена важност за фабулата на лентата.

 

 

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес