Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Иън Маккелън е готов отново да изиграе Гандалф, но трябва да стане по-бързо

03 септември 2024, 09:16 часа • 3404 прочитания

Сър Иън Маккелън е готов да се превъплъти отново в ролята на Гандалф във франчайза "Властелинът на пръстените", но това трябва да стане скоро, съобщи CNN. "Току-що ми казаха, че ще има още филми и Гандалф ще участва и се надяват, че аз ще го изиграя", казва 85-годишният актьор пред списание "Big Issue". "Кога? Не знам. Какъв е сценарият? Все още не е написан. Така че по-добре да побързат!", добавя звездата.

Още: Ще гледаме нов филм "Властелинът на пръстените" през 2026 г.

След падането

Снимка: Getty Images

Маккелън падна в Лондон през юни по време на представление на "Кралете на играчите", което е нова версия на Шекспировия "Хенри IV". Той сподели пред изданието, че се чуди дали падането не се е случило, защото е в напреднала възраст. "Просто се опитвам да убедя себе си, че това е било инцидент", казва той. "Останах с усещането за физическа слабост, за което правя упражнения. И, разбира се, има и емоционална страна. Всички се спъваме през целия си живот, само че когато стигнеш моята възраст, невинаги можеш да се изправиш отново", подчертава Маккелън, цитиран от БГНЕС.

Още: След тежкото падане: актьорът Иън Маккелън спира работа

Легендарният актьор е участвал в множество филми от "Властелинът на пръстените" и обича да е зает и да работи. Но все пак призна: "Ще си взема почивка до края на годината. Не защото трябва да го направя, а просто защото искам".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес