Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Disney иска Джони Деп обратно в "Карибски пирати"

28 юни 2022, 05:00 часа • 3428 прочитания

Джони Деп вероятно ще се завърне в "Карибски пирати", след като Disney му предложи 301 милиона долара. Това пише "Дейли Уайър", цитирани от Дир.бг.

Деп бе "изключен" от Пиратите през 2018 г., след като участва в пет филма, което изстреля творбата в боксофиса и и я направи една от най-печелившите за всички времена. Наскоро съдебно жури установи, че Амбър Хърд е клеветила Деп в статия за домашно насилие, публикувана от "Вашингтон пост" през 2018 г. Твърди се, че Деп е бил освободен от ангажимента си по "Карибски пирати" отчасти заради твърденията в статията.

Австралийският вестник Poptopic твърди, че Disney са "много заинтересовани да поправят отношенията си с Джони Деп. Те се свързаха с актьора преди процеса за клевета срещу Амбър Хърд и го попитаха дали би се заинтересувал да се върне за още един или два филма за известните пирати.

Компанията "подготвя сделка за 301 милиона долара, която ще включва значително дарение за благотворителна организация по избор на Деп. Съобщава се, че сделката е Джони Деп да се завърне като Джак Спароу в "Карибски пирати 6" и сериал на Disney+ за ранния живот на капитана на "Черната перла".

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес