Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те най-добри нови ТВ сериала за 2018

12 декември 2018, 10:07 часа • 12738 прочитания

В последните години думата сериал се асоциира най-вече с „Игра на тронове“. Ако ви попитам кой сериал следите, голяма част oт вас ще дадат точно този отговор, което е съвсем разбираемо, имайки предвид, че сериалът се превърна в тотален хит.

За съжаление на милионите му фенове обаче, финалният му сезон доста се позабави – самият аз дори забравих как точно се развива действието и се наложи да си опресня паметта. От друга страна това пък ни даде възможността да се запознаем и с доста други, наистина добри продукции. Добрата новина за феновете на „Игра на тронове“ е, че последният му - девети сезон, се завръща през април идната година и обратното броене до старта вече може да започне.

5-те най-добри нови ТВ сериала за 2018

Когато говорим за ТВ продукции, които очакваме през 2019-та, то това определено са и новите сезони на култовите: „Странни неща“ и „Големите малки лъжи“. Снимките на третия сезон на фантастичния сериал вече приключиха и новите серии се очакват още в първата половина на годината.

Вторият сезон на съпродуцирания от Рийз Уидърспуун минисериал, пък обещава да бъде поне толкова интригуващ, колкото първия, а като супер бонус идва и новината, че към актьорския съствав се присъединява и голямата Мерил Стрийп.

Що се отнася до напълно новите продукции, ето и петте най-добри от тях!

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес