Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това е новото BMW X6 M Sport

09 юни 2014, 19:21 часа • 52643 прочитания

Преди дни баварската компания представи новото поколение на X6, а ден по-късно – разпространиха е снимки на модела, накичен с M Sport пакет. Естествено, М Sport пакетът залага на преработен екстериор, интериор и допълнително оборудване.

 

Външният бодикит включва матова радиаторна решетка, задна броня с дифузьор, нови странични прагове, аупухова система с хромирани накрайници, издути колесни арки, под които се крият 19-цолови джанти и др. Естествено, водачите ще могат да разчитат на адаптивното M-окачване на марката.

 

Интериорът на новото BMW X6 M Sport продължава спортната тематика с комбинация от кожа и алкантара, алуминиеви елементи, спортен волан, спортни педали, черен таван.

 

Пакетът ще излезе на пазара през декември, когато ще дебютира новото Х6. С въвеждането си моделът ще се предлага с три двигателя. Топ версията xDrive50i се задвижва от V8 бензинов двигател с мощност 450 к.с. и 650 Нм. Дизеловите модели са xDrive30d и M50d, чиято мощност е съответно 258 к.с. и 381 к.с. През пролетта на следващата година тази гама ще бъде допълнена от xDrive35i и xDrive40d с 306 и 313 к.с. На върха на гамата ще застане М-ката с 550 „коня“, но това още не се знае кога ще се случи

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес