Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стотици нови Tesla бяха открити в обрасло поле

15 август 2024, 09:16 часа • 69955 прочитания

В социалната мрежа Reddit се появиха няколко снимки, показващи чисто нови електрически автомобили Tesla в обрасло поле. Оказа се, че колите не са изоставени - така дилър от Флорида съхранява превозните средства, които все още не са продадени.

Германски екоактивисти нападнаха фабриката на Tesla край Берлин (ВИДЕО)

Според интернет потребители, този подход може да означава началото на презапасяване. Кадрите показват поне няколко десетки Tesla Model 3. В същото време авторът на снимките пише, че в полето има стотици коли, които се предлагат в различни версии и конфигурации. И те в никакъв случай не са застояли стари екземпляри, тъй като ясно се вижда, че те са от обновената версия на Model 3.

Снимка: Reddit

Този метод на съхранение може да създаде проблеми на бъдещите собственици. Гризачи могат да влязат в електрически превозни средства от тревата и земята. И изобщо не е добре боята да стои дълго време без подслон от палещото слънце на Флорида.

Още: Проучване: Близо 30% от собствениците на електромобили ще се връщат към ДВГ

Заинтересованите потребители на портала се обадиха на дилъра и разбраха, че този необичаен паркинг се използва за непродадени автомобили. Може би търговецът е поръчал твърде голяма партида от електрически коли. Мнозина обаче са склонни да вярват, че това се дължи на глобалния спад в търсенето на електрически превозни средства

Хиляди нови електромобили гният в полета в Китай (ВИДЕО)

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес