Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Sportage ще огрее щанда на KIA на София Мотор Шоу 2015

13 октомври 2015, 17:47 часа • 17792 прочитания

Само месец след европейския си дебют на автосалона във Франкфурт, изцяло новият КIA Sportage ще осъществи своята премиера пред българска аудитория. Любителите на модела и фенове на марката ще могат да му се насладят по време на Автосалон София, който ще се проведе между 17 и 25 октомври в Интер Експо Център.

КИА Моторс България ще представи моделната си гама на площ от 323 м2 в зала 2. Освен четвърто поколение Sportage, КIA ще покаже новата GT линия на освежения модел cee’d, Rio фейслифт, представителя в SUV сегмента Sorento, функционалния модел Venga, както и еко автомобилите Optima Hybrid и изцяло електрическия КIA Soul.

 

За първи път Sportage ще предложи на своите потребители нов GT пакет. Специално проектирана и разработена за любителите на по-спортно управление, GT линията предлага цялата функционалност на стандартния КIA Sportage в комбинация от динамична визия и спортно излъчване.

Моделът е и най-продаваният в България от моделната гама на КIA, като от лансирането му през 2002г. до момента в страната са реализирани над 2800 броя.

 

Моделът cee’d е усъвършенстван с изцяло нов, 3-цилиндров, 1.0-литров T-GDI двигател, както и редица нововъведения по отношение на сигурността, комфорта и удобството на пътниците в автомобила. Подобренията са осъществени за всички представители на семейство сийд – 5-вратия хечбек, сийд комби и версия 3 врати (про_сийд).

Визуални и динамични промени са реализирани при моделите сийд GT и про_сийд GT.

Моделът е сред бестселърите на KIA с реализирани над 75 000 продажби годишно в Европа. През май тази година КIA произведе 1-милионният cee’d – моделът, който изигра съществена роля в устойчивото развитие на бранда през последните 9 години.

Във връзка с предстоящото изложението КИА Моторс България ще предостави на своите клиенти и специални оферти при покупка на избрания от тях автомобил в зависимост от модела и съответната модификация. Всички модели на марката се предлагат със 7 години гаранция и специална лизингова услуга КИА Финанс, която гарантира дългосрочна сигурност чрез фиксирана лихва от 4.56 % за целия лизингов период.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес