Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Skoda Kamiq получи всъдеходна версия

15 януари 2020, 12:53 часа • 9474 прочитания

Компактният градски кросоувър Skoda Kamiq стана първият модел от SUV-гамата на марката, който получава версия Scoutline. На външен вид тя се отличава от стандартния модел по изцяло светодиодните фарове, допълнителните предпазители на калниците в матов черен цвят и сребристите акценти по цялата каросерията.

Сред другите особености на Skoda Kamiq Scoutline е предният спойлер със защита на дъното, дифузьор в сребрист цвят, хромирани кантове по страничните стълкла, допълнителна тонировка и 17-цолови джанти Braga. Като опция се предлагат 18-цолови, а още в базовата си оборудване кросоувърът получава светодиодни фарове.

В салона са поставени дървени и хромирани елементи, като сред тях са вентилационните отвори, а също и алуминиеви педали. Седалките са с микрофибър Suedia и с "дишащ" трислоев материал ThermoFlux. Воланът, ръчната спирачка и селекторът на скоростната кутия са обшити с кожа.

Версията Skoda Kamiq Scoutline може да бъде оборудвана с всеки двигател, предлаган за стандартния модел. Това са три бензинови мотора, един дизел и агрегат на метан. Премиерата на автомобила ще се състои по време на автосалона в Женева, а продажбите стартират през юни.

 

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес