Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пъстро многоцветие с ADAM на щанда на Opel

14 юни 2013, 16:54 часа • 8475 прочитания

Тазгодишното издание (21 по ред) на автомобилното изложение протича на фона на рязък спад на продажбите на нови автомобили в Европа (естествено и в България). Макар и с лек спад, Opel може да се похвали с 3-то място по продажби в Европа, но по-важното за марката е, че най-новите ю модели – Mokka и ADAM се приемат изключително от пазара. За седем месеца от лансирането си Mokka натрупа 100 000 поръчки, докато един месец след лансирането си на пазара в Европа (при това не във всички страни) – ADAM е поръчан в тираж над 30 000 бройки.

Именно това са двата основни акцента на щанда на Opel, но не трябва да се забравя и премиерният кабриолет Cascada.

На щанда са изложени общо 9 експоната на марката, от които две премиери за България - Opel ADAM и Opel Cascada, новите Opel Mokka и Astra Sedan, както и лансираното миналата година ново поколение на бестселъра Opel Zafira Tourer и вечно младия и впечатляващ флагман на марката Insignia. На щанда на Opel е и електрическият автомобил с удължен пробег Ampera.

Opel ще предложи на клиентите си множество изгодни ценови предложения, предлагани от всички дилъри на марката в цялата страна. Тези специални предложения ще са валидни само за времето на протичане на Автомобилен салон София 2013.

Снимки: Христо Петров

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес