Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Притежателите на Rolls-Royce със собствена социална мрежа

25 февруари 2020, 15:18 часа • 2768 прочитания

Компанията Rolls-Royce откри за достъп за клиентите си от Великобритания, континентална Европа, Близкия Изток и Съединените щати до фирменото мобилно приложение Whispers, което съчетава възможностите на затворена социална мрежа и сервизни услуги. Членове на "най-привилигерования автомобилен клуб в света" могат да бъдат само собственици на нови автомобили Rolls-Royce.

Приложението Whispers всъщност е предимно платформа за общуване с други притежатели на Rolls-Royce, а също така с изпълнителния директор и членове на Борда на директорите на Rolls-Royce Motor Cars. То може да се сравни с професионалната социална мрежа LinkedIn, но е затворена и елитарна, като нейните членове могат да завързват нови контакти, да споделят и да откриват нови бизнес-възможности.

През приложението клиентите на Rolls-Royce получават достъп до различни индивидуални проекти, могат да запазват място за различни изпълнения на звезди от шоу-бизнеса и симфонични оркестри, да посещават уникални мероприятия, включително и експедиция до Антарктида. От автомобилната компания твърдят, че Whispers трябва да стане "цифрова вселена", обединяваща някои от най-влиятелните хора на планетата.

Rolls-Royce се опитва да заеме не само място живота на клиентите, но и да се настани трайно в автомобилната култура. Компанията вече пусна на пазара гамата Black Badge, която ще предлага уникални версии на всички модели, предлагани от британския производител.

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес