Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Porsche показа фейслифта на 911

21 юли 2015, 18:03 часа • 13491 прочитания

Новото 911 се очаква през 2018 г., но сега е ред на фейслифта на 911 (997), който официално ще бъде показан пред публиката по време на автосалона във Франкфурт този септември. А междувременно Porsche започна да подгрява феновете си с тези официални снимки на няколко прототипа, които преминават усилена тестова програма. Смимките са от Кейп Таун, Южна Африка.

 

Техническа информация на практика липсва. Autocar обаче твърди, че фейслифтът ще предложи турбо 6-цилиндров боксеров. Неговият обем ще е под 3,0 литра и ще генерира около 365 к.с. в 911 Carrera.

Не е ясно с какъв работен обем ще е турбо двигателят в 911 Carrera S, макар че британското издание предполага, че мощността му ще е увеличена до около 415 к.с.

 

От снимките на интериора става ясно, че на волана инженерите на Porsche се монтирали контролер, който дава възможност на водача да избира между 4 режима на задвижване. Ще се монтира и нова мултимедийна система, която дебютира с фейслифта на Cayenne.

 

Що касае промените по дизайна, то виждаме променена предна броня, по-големи въздуховоди и оптимизация на охлаждането на трите монтирани отпред радиатора, кактои тънки LED дневни светлини. Основната форма на фаровете остава същата, но конфигурацията на вътрешните светлини е променена. Задната броня е с отвори, за да може по-добре да се отвежда горещия въздух от двигателния отсек. В страничните огледала са монтирани LED мигачи, а задните светлини са с променена LED графика.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес