Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Откриха 21-я Автомобилен салон София 2013

14 юни 2013, 18:45 часа • 25928 прочитания

Заместник-кметът по транспорта г-н Любомир Христов, председателят на ААП г-н Стоят Желев и г-н Ивайло Иванов, управител на „Булгарреклама“, откриха 21-я Автомобилен салон София 2013.
На изложението му тръгна по вода със силния порой през деня, но определени политически решения, предизвикали съответните граждански реакции, се оказаха причина г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София, да откаже ангажимента си да пререже лентата на изложението.

В залите на „Интер Експо Център“ са изложени над 160 автомобилни експоната, от които 35 автомобилни премиери, 15 нови модела, 13 модификации и 24 фейслифта.
Работното време на изложението е от 10:00 до 18:00 ч. Тази година метрото ще е изключително удобство за посетителите, докато решилите да пътуват с личния си автомобил ще могат да ползват безплатния паркинг на метростанцията на „Горубляне“.
Входният билет за възрастни е 6 лв., докато деца, ученици и пенсионери ще влизат срещу 3 лв. Всеки посетител, закупил си билет, ще получи анкетна карта, с която ще участва в томболота за големите награди.

Най-голямата от тях – чисто нов автомобил, ще може да избирате между Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, Ford Fiesta, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV, Skoda Citigo, като участието става с попълване на анкетна карта от страна на посетителите. Втора и трета награда са почивка за двама на Кушадасъ и GPS. Те ще бъдат изтеглени на 23 юни в 17 часа в Интер Експо Център, където отново се разполага салонът.
Призът в конкурс за най-добра снимка, направена в рамките на изложението, пък е таблет. Ще се проведат турнир по Grid2, множество концерти и редица други поддържащи мероприятия.

Снимки: Христо Петров

 

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес